Robert Harms from the Netherlands – A crowdfunded music festival by Julia Stelman. ( 24for24 ) luidde te titel van een live streaming optreden in Pittsburg USA. De Amerikaanse student Julia Stelman had een aantal Europese artiesten gevraagd om live te komen optreden op haar 24 uur durend festival vanwege de Corona crisis. Dit werd via Zoom opgenomen en doorgezet naar Facebook. Vele mensen hebben gekeken. Julia had na een aantal artiesten gezien te hebben een app gestuurd met het verzoek aan mij om vooral Elektrisch te spelen en niet akoestisch om het wat Rockiger te maken. Ook vroeg zij of er een eigen nummer tussen kon zitten en dat werd nummer drie. Verder heb ik Radar Love, Heroes, Passenger, Losing my religion, Human en Crazy Little thing called love gespeeld. Ik zou bijna Lets dance en Le Freak vergeten te vermelden. Het is heel bijzonder om via Zoom te streamen naar de USA en dat dan daarna weer live te kunnen zien in de Nederlandse huiskamers. De meeste artiesten hadden overigens een pre-recorded sessie opgenomen. Soloartiest Robert heeft wel live gespeeld maar daardoor werd het geluid wel wat meer gecomprimeerd dus qua sound doet het geen eer aan maar ik wilde het toch met jullie delen. Michel Peen heeft dit hele live concert opgenomen met zijn telefoon op de televisie gericht en op Youtube gezet. Veel dank aan Michel Peen dus. Ook zijn fluitje tijdens Crazy little thing called love mag niet ontbreken haha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *