One Man Band Robert

heerlijke muziek gespeeld door 1 muzikant die klinkt als een complete top coverband met de beste muziek uit de top 2000.

U zoekt de sound van een complete band maar zonder de bijbehorende rompslomp en kosten?. Dan zit U hier helemaal goed!

Het boeken van een goede solo artiest is veel simpeler en goedkoper dan een hele band. Daarbij is het een groot voordeel dat er maar weinig ruimte beschikbaar hoeft te zijn om “de band” te plaatsen. En dit is een echte band, 1 of 2 artiesten spelen mee met een looper waarop van te voren de verschillende partijen zijn ingespeeld. Dit is dus wel degelijk een live beleving. 

Heeft u een DJ in de familie die wil inpluggen, een Tina Turner of Lady Gaga of iemand anders die graag een nummertje mee wil zingen? Alles is mogelijk!

Het is ook mogelijk om mij samen met Angie de Bassiste of Roy de pianist te boeken. Ook de combi met Cary van Rheenen in de “Alle 13 Dood singalong” is een regelrechte hit. Dit staat garant voor een avond dansen en vooral meezingen. De combi met Melissa Sneekes behoort ook tot de mogelijkheden. Melissa is een professionele DJ die bekend is van Radio en Tv. Kijk snel op https://melissasneekes.nl 

De combi met Melissa is veel gevraagd op bedrijfs feesten en trouwerijen. 

Een avondvullend repertoire inclusief pauzemuziek behoort ook tot de mogelijkheden. Kortom, u hoeft niet verder te zoeken, u heeft mij gevonden!.

Soloartiest coverband