Dat de Corona de wereld een stuk saaier heeft gemaakt is een feit maar we moeten proberen toch een beetje vreugde in het leven aan te brengen moet Wooy-Ling van bewonerscomplex de Croissant in Den Haag hebben gedacht toen zij soloartiest Robert ging benaderen. Het werd een fantastische middag en de mensen hebben genoten van het veelzijdige repertoire. O.a. Oh Oh Den Haag, Het is een nacht, Radar Love, Can’t buy me love, I’m a believer en vele andere songs werden met veel enthousiasme ontvangen. Sommige oudere mensen gingen echt rock&rollen op Roll over Beethoven. Het is een heerlijke dag geworden met een duidelijke boodschap, we laten ons niet door Corona tegenhouden!

Op onderstaande youtube video is een deel van het optreden te zien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *