Rock Roll Suicide, Ziggy Stardust, five years, Suffragette City, Lets Dance etc..

15 jaar lang ben ik zanger gitarist geweest van een Bowie tribute band. We hebben in die tijd overal opgetreden, van Nederland naar Engeland, naar Duitsland en zelfs Oekraine. Het waren fantastische optredens maar op een gegeven moment was het wel mooi geweest..

Het (Bowie) gevoel is gebleven en ik heb besloten om een oneman band tribute aan David Bowie te brengen in de vorm van Zang, akoestisch of elektrische gitaar en een looper pedaal met live ingespeelde drum en bas tracks.

Pas geleden heb ik in Berlijn gespeeld in een music club en uiteraard heb ik daar een aantal Bowie nummers gespeeld want, hey, Bowie en Berlijn! De week erna liep ik langs een muzikanten cafe waar toevallig Radio West opnames waren en ik kreeg een gitaar in mijn handen gedrukt met het vriendelijke verzoek om alsjeblieft een paar nummers van Bowie te spelen. Dat waren zulke grote successen dat ik hierna besloten heb om dat in deze vorm te blijven doen.

Dus de moraal van het verhaal. is: mocht u een uurtje Bowie nummers willen horen op uw verjaardag, trouwerij, jubileum of dat aan iemand cadeau willen geven dan ben ik beschikbaar. Voor de prijs hoeft u het niet te laten!

Vindt u 1 persoon iets te weinig dan kan ik mijn favoriete (Gail Ann Dorsey) Angie op bas mee vragen.  U krijgt heerlijke gouwe ouwe Bowie klassiekers voorgeschoteld die bijna niemand meer speelt met de sound van een complete band.

Geloof me, het klinkt echt geweldig!