Uitleg Solo artiest

Zanger/Gitarist Robert Harms is een ervaren muzikant die al in elke Nederlandse gelegenheid heeft opgetreden.

Robert zingt en speelt gitaar. Het repertoire varieert van rustige inloopmuziek tot bekende moderne en oudere nummers. Denk daarbij aan nummers van Bowie, Golden Earring, Chic, Wild Cherry, De Dijk, The Lau, Ed Sheeran, Leonard Cohen, George Michael, Coldplay, Prince, Lady Gaga, Red Hot Chili Peppers enz.enz..

De muziekwereld is in een rap tempo aan het veranderen. Vroeger had je een hele band nodig maar dat is tegenwoordig niet meer noodzakelijk.

Hoe gaat het solo optreden in zijn werk?

In zijn eigen studio maakt Robert orkestbanden (tracks) waar hij zelf alle partijen inspeelt dus ook de drums. Deze orkestbanden zijn van een zeer hoge kwaliteit en omdat Robert tijdens een optreden zelf gitaar speelt klinkt het alsof er een complete live band staat. Sterker nog! Er staat een complete band alleen bestaat die slechts uit 1 persoon.

De meest gemaakte fout is dat mensen denken dat het hetzelfde klinkt als iemand die met een keyboard optreedt maar niets is minder waar. Dit klinkt wel echt goed.

De geluidsinstallatie die hij gebruikt is zeer compact maar o zo krachtig. Het optreden zal nooit te hard zijn maar wel erg mooi.

De show is te boeken in solo maar ook in Duo vorm. Robert komt dan samen met de mooie bassiste Angie Young of toetsenist Roy Romijn optreden.

U wilt graag een avondvullend programma waarbij u alle zorgen over live muziek, achtergrond muziek en eventueel een DJ uit handen geeft. Dat is zeer zeker mogelijk. .

Liever een akoestisch optreden? Alles is mogelijk!.

Contact Info